Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Coco avant Chanel





Η γλυκιά Οντρέ Τοτού, η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης μας ταινίας Αμελί, θα υποδυθεί τη θρυλική σχεδιάστρια μόδας Κοκό Σανέλ, σε μία ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα. Tαυτόχρονα, παίρνει τη σκυτάλη από τη Νικόλ Κίντμαν στη διαφήμιση του αρώματος Chanel 5. Ο τίτλος της ταινίας, που σκηνοθέτησε η Αν Φοντέν, είναι Coco avant Chanel.

Τον επόμενο μήνα, η Τοτού θα εμφανιστεί ως η μυστηριώδης ηρωίδα μίας δίλεπτης τηλεοπτικής διαφήμισης του αρώματος Chanel No 5, από το σκηνοθέτη της Αμελί, Ζαν Πιερ Ζενέ, της ταινίας που την έκανε διάσημη το 2001. Η ταινία μικρού μήκους, που χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί, δείχνει την Τοτού να καταδιώκεται από έναν γοητευτικό άγνωστο μέσα στο τρένο Orient Express, το οποίο κατευθύνεται προς την Κωνσταντινούπολη.

πηγή:in.gr

σσ. Δεν ξέρω για την ταινία, αλλά το διαφημιστικό σποτάκι μου ακούγεται πολλά υποσχόμενο, κορίτσια. Φυσικά, ο γοητευτικός θα μυρίσει το μεθυστικό άρωμα της Οντρέ και θα τρέξει πίσω της... Προβλέπω ότι θα πρόκειται για ένα μικρό κινηματογραφικό θαύμα με ... παριζιάνικο αέρα.

1 σχόλιο:

Πιγκουίνος είπε...

Είναι καλή ηθοποιός, πάντως. Λογικά θα μας χαρίσει πολλές καλές κινηματογραφικές στιγμές στο μέλλον.