Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

I'm back!!! but it's too bad....

Επέστρεψα -που λέτε- επέστρεψε και ο κόμπος στο λαιμό, το βάρος στο στήθος, οι κομάρες στα πόδια κλπ. Αναπολώ τις βουτιές στη θάλασσα και τις βούτες στις χωριάτικες σαλάτες, αλλά πρέπει να μπούμε σε πρόγραμμα διατροφής, διότι ξεφύγαμε εις στας διακοπάς. Ετρώγαμε κάτι ελαφρύ το μεσημέρι, μασαμπουκιάζαμε το απόβραδο... Από μαυρισματάκι, καλά τα πήγαμε, δεν έχω παράπονο, βοήθησε και το coppertone με δείκτη προστασίας 3, έτσι για να μην είμαστε εντελώς χύμα στο κύμα. Anyway guys, σας αγαπώ και μου λείψατε...

σσ. Ακόμη, ψάχνω από πού να κρατηθώ...Λέτε να είμαι μια αμετανόητη γκρινιάρα ή μια καταθλιπτική σαραντάρα plus, που τα χρονάκια της περιπλέκουν τα προβλήματά της; Μη βιαστείτε να με κατηγορήσετε. Δε χρειάζομαι στοργή και προδέρμ. Το ξέρω πως μόνη μου πρέπει να βρω την άκρη.

3 σχόλια:

giorgia_is_coming_to_town είπε...

Καλώς όρισες, μαυρισμένη και ανανεωμένη!Δεν θα σε κατηγορήσω, ούτε θα σου δώσω στοργή και προδέρμ:) Να υποθέσω ότι στις διακοπές ήσουν μια χαρά? Αν ναι, σκέψου μόνο ότι την κόλαση και τον παράδεισο τα κουβαλάμε μέσα μας, δεν είναι τόπος. Αυτόν τον παράδεισο που είχες μέσα σου στις διακοπές, πού τον ξέχασες?
Κι εμάς μας έλειψες!

EgoEtsiToVlepo είπε...

Στοργή από μας;
Οοοοοχι κυρία μου!!
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου και δεν τα βγάζουν τα δακτυλάκια μου;
Βούτες στη θάλασσα
Βούτες στις χωριάτικες
Βούτες γενικά σε μασαμπουκες
Μαυρίσματα και ……. εγώ ακόμα εδώ;
Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις.
……Τέλος πάντων επειδή κάποιες φορές είμαι ΚΑΙ καλός άνθρωπος, θα συνεχίζω να σου εύχομαι καλό καλοκαίρι, γιατί μπροστά μας είναι ο Αύγουστος και όλο και κάποια εξόρμηση θα κάνεις έτσι δεν είναι;

Φιλάκια πολλά πολλά, καλώς μας ήρθες και φυσικά είναι περιττό να σου πω πως έλειψες σε μας πολύ περισσότερο από όσο λείψαμε εμείς σε σένα!
Που μυαλό εσύ ανάμεσα στις βούτες και στις βουτιές να σκεφτείς και εμάς τα ταλαίπωρα!!!

elli elli... είπε...

COPERTON ΚΑΡΥΔΑ.....THE BEST!!!!!
KI O ΔΕΙΚΤΗΣ 3 ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!
ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΜΑΣΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!